Transparentnost

Dobrý den přátelé,

volební kampaň pomalu míří do svého horkého finále. V minulosti vždy v tomto období začaly nabírat na intenzitě útoky na mě, Občanskou demokratickou stranu a na výsledky naší práce pro město Trutnov. První takové útoky již registruji i letos. Jejich autoři se neostýchají šířit lži, neověřené informace nebo používají nevěrohodné průzkumy.

Za sebe i za další kandidáty Občanské demokratické strany bych zde chtěl jasně říci, že se nenecháme těmito útoky vyprovokovat a strhnout ke špinavé kampani. Občanům našeho města naopak skládáme účty a detailně je informujeme o tom, co jsme pro ně za končící volební období udělali a co se povedlo. Nic před nikým netajíme a každý má právo na informace, které ho zajímají.

Mezi ně nepochybně patří informace o tom, kolik jsem si jako starosta a zástupce města ve společnostech, v nichž Trutnov vlastní majetkový podíl, vydělal. Tyto částky zveřejním pod tímto textem.

Dovolte, abych vám všem popřál hezký den. Děkuji vám za pozornost a rád bych se s vámi rozloučil naším volebním heslem „Držíme směr, Trutnov je báječné město pro život“.